Daglicht­systemen & Dakkapellen

De meest optimale oplossing voor extra daglicht en ruimte

Daglicht­systemen

Je eigen dakvenster-combinatie om je ruimte echt uniek te maken

Extra dakramen toevoegen is de snelste manier om het gevoel van ruimte en openheid in je huis aanzienlijk te verbeteren.

Met onze modulaire elementen kun je jouw ruimte echt een persoonlijke touch geven. Er is een oplossing voor elke behoefte, of je nu zoekt naar horizontaal gekoppelde dakramen, verticaal gekoppelde dakramen & of een quattro variant, wij hebben het voor jou.

Kies bijvoorbeeld de Quattro voor een set van vier dakramen, of upgrade je woning met een dakraam met gevelelement. Welke combinatie je ook in gedachten hebt, je kunt je daglichtdromen waarmaken.

Extra ruimte en tot wel vijf keer meer daglicht

Dakkapel

Creëer meer ruimte met een VELUX dakkapel serre of dakkapel basis. Of ga voor een modulaire oplossing. Transformeer je kamer door het buitenleven naar binnen te halen. Open je kamer en voeg meer ruimte, frisse lucht en daglicht toe.

Kies voor een dakkapel als je meer ruimte, mogelijkheden en flexibiliteit aan je kamer wilt toevoegen.

Ons aanbod

Met elk van onze daglichtoplossingen krijgt u niet alleen meer ruimte in uw huis, maar ook meer daglicht. Door hierbij modulair te werk te gaan, ontstaat er een optimale vrijheid in het bepalen van de grootte van uw dakkapel. De Dakkapellen Modulair worden opgebouwd uit VELUX of Roto dakvensters, en door eenvoudig meer dakramen naast elkaar te kiezen, ontstaat een ruimere dakkapel. Dit levert u extra ruimte en extra daglicht op. Uw wooncomfort maar ook de waarde van uw woning gaan er met sprongen op vooruit. En in de meeste gevallen nog vergunningsvrij! Wilt u een dakkapel op maat? Laat het ons vooral weten!

Dakkapel Basis Single

Met een Dakkapel Basis combineer je de voordelen van een traditionele dakkapel met de voordelen van een VELUX of Roto dakraam. Een boost van natuurlijk daglicht, meer loopruimte en goede ventilatiemogelijkheden zorgen dat je kamer aanvoelt als nooit tevoren.

Dakkapel Basis Duo

Door het slimme ontwerp worden de VELUX of Roto dakramen 10° steiler in het dak geplaatst ten opzichte van de dakhelling. Hierdoor komt er veel meer daglicht naar binnen dan met een traditionele dakkapel. De voordelen van een regulier dakraam gecombineerd met de extra ruimte van een dakkapel.

Dakkapel Basis Triple

Met een Dakkapel Basis combineer je de voordelen van een traditionele dakkapel met de voordelen van een VELUX of Roto dakraam. De dakramen worden 10° steiler in het dak geplaatst ten opzichte van de dakhelling. Hierdoor komt er veel meer daglicht naar binnen dan met een traditionele dakkapel.

Dakkapel Serre Duo

De ultieme dakkapel en hét alternatief voor een traditionele dakkapel. Een dakkapel zorgt voor meer ruimte op zolder, maar neemt vaak ook veel daglicht weg. Maar niet als je kiest voor een dakkapel serre. Met de Dakkapel Serre Trio krijg je meer ruimte op zolder en tot drie keer meer daglicht doordat ook het dak uit dakramen bestaat. Deze meesterlijk ontworpen constructie verheft jouw huis naar een nieuwe dimensie van luxe en comfort.

Dakkapel Serre Triple

Een traditionele dakkapel heeft een verticaal raam met een plat dak. Hierdoor kan daglicht slechts beperkt de kamer binnenkomen. De Dakkapel Serre laat daglicht veel verder de ruimte binnen door de slimme toepassing van dakramen. Ook het dak bestaat namelijk uit dakramen, waardoor tot wel drie keer meer daglicht de woning binnen komt. De combinatie van dakramen, serrepanelen en verticale ramen laat je ruimte groter lijken en zorgt voor een adembenemend uitzicht.

Daglichtsystemen

Horizontaal duo

Het daglichtsysteem Horizontaal Duo bestaat uit twee identieke dakramen naast elkaar gekoppeld met een tussenafstand van 100-160 mm. U kunt elk gewenst dakraam voor dit type daglichtsysteem gebruiken. Het daglichtsysteem wordt geleverd incl. alle benodigde (koppel)gootstukken.

Horizontaal trio

Het daglichtsysteem Horizontaal Trio bestaat uit drie identieke dakramen naast elkaar gekoppeld met een tussenafstand van 100-160 mm. U kunt elk gewenst dakraam voor dit type daglichtsysteem gebruiken. Het daglichtsysteem wordt geleverd incl. alle benodigde (koppel)gootstukken.

Quattro

Het daglichtsysteem Quattro bestaat uit vier identieke dakramen, twee boven elkaar en twee naast elkaar gekoppeld met een tussenafstand van 100-160 mm. U kunt elk gewenst dakraam voor dit type daglichtsysteem gebruiken. Het daglichtsysteem wordt geleverd incl. alle benodigde (koppel)gootstukken.

Verticaal duo

Het daglichtsysteem Verticaal Duo 100 mm bestaat uit twee identieke dakramen boven elkaar gekoppeld met een tussenafstand van 100 mm. U kunt elk gewenst dakraam voor dit type daglichtsysteem gebruiken. Het daglichtsysteem wordt geleverd incl. alle benodigde (koppel)gootstukken.

Combinatie dakraam met vast glaselement, hellend

Vergroot uw uitzicht met een vast raamelement dat naadloos aansluit op het dakraam. Het combinatie-element vult de schuine ruimte tussen de vloer en de onderkant van het dakraam, voor een weidser uitzicht en meer daglicht. Dit is de ideale keuze als u uw -raamoppervlak wilt maximaliseren.

Combinatie dakraam en vast glaselement, gevel

Vergroot uw uitzicht met een vast of te openen verticaal raamelement. Het raam-element vult de verticale ruimte tussen de vloer en de onderkant van het dakraam, voor een weidser uitzicht en meer daglicht. Dit is de ideale keuze als u uw raamoppervlak wilt maximaliseren.

dakvensteratwork-dakkapellen-dakserres-061221-1291

Modulaire (maatwerk) daglichtoplossingen

Dakkapellen Modulair

Wil je extra ruimte onder jouw schuine dak of op zolder? En dan het liefst met meer invallend daglicht? Dakkapellen Modulair bied je diverse oplossingen! In elke oplossing passen we originele VELUX of Roto dakramen toe, dé wereldstandaard als het om dakramen gaat. Bezoek dakkapellenmodulair.nl voor een offerte of meer informatie over:

Heeft u vragen of hulp nodig?

Maandag t/m vrijdag 09:00 en 17:00

030 – 24 13 778

info@dakvensteronline.nl